Heeft iemand anders u aangereden terwijl u op een bromfiets of scooter reed? En heeft u letsel opgelopen? Ondanks dat u op een scooter kwetsbaar bent, heeft u volgens de wet niet de extra bescherming die een fietser heeft. Maakte de tegenpartij echter een verkeersfout en is hij aansprakelijk?
Dan heeft u recht op vergoeding van uw letselschade. U moet daarbij kunnen aantonen dat de tegenpartij schuldig was, want u bent ook gemotoriseerd. Daarom geldt in grote lijnen hetzelfde als bij een auto-ongeluk. In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen wij u graag wat de mogelijkheden voor u zijn. Bel direct met een van onze experts op 0113 – 405 062 of vul het contactformulier in.
Denkt u dat de tegenpartij verantwoordelijk en aansprakelijk is voor uw schade? Zet dan zoveel mogelijk op papier over de omstandigheden. Vul als dat lukt een schadeformulier in, vraag gegevens van getuigen en een politieverklaring. Als u gewond bent, zorgt u voor doktersverklaringen. Foto’s van de plek waar het ongeluk plaatsvond zijn belangrijk, zeker als het gaat om een onveilige wegsituatie. Schakel zo snel mogelijk een expert in. Die kan met alle informatie die u hem geeft voor u aan de slag en maakt direct een inschatting van uw kans op schadevergoeding.
De kans op verwondingen bij een scooterongeluk is groot. U bent namelijk niet beschermd door uw voertuig en draagt meestal geen beschermende kleding. Wie een kneuzing of botbreuk oploopt, herstelt meestal helemaal en functioneert daarna weer volledig. Maar soms is het letsel zo ernstig dat het blijvend is. Of u blijft zitten met nare littekens. Informeer ons zo snel mogelijk na het scooterongeval over uw letsel.
Onze expert kan u direct informeren over uw kans op schadevergoeding en stelt de tegenpartij aansprakelijk. Letselschade claimen is specialistenwerk. Onze experts zijn specialist en regelen uw schadevergoeding als de tegenpartij aansprakelijk is.
Heeft u letselschade door een eenzijdig scooterongeval? Bijvoorbeeld een val door een scheur in de weg of modder of grind in een bocht? De wegbeheerder moet zorgen voor het onderhoud van de weg en is in sommige gevallen aansprakelijk voor uw schade. De wegbeheerder is meestal de overheid. Ook kan een boer aansprakelijk zijn voor modder op de weg. Informatie over de situatie vragen wij voor u op bij het Waterschap of een andere wegbeheerder.
U moet aantonen dat de wegsituatie onveilig was en dat uw letsel daardoor ontstond. Schade vergoed krijgen bij een eenzijdig ongeval is lastig, maar de experts van Stipt letselschade hebben hier veel ervaring mee en adviseren u. Uw expert kan u direct vertellen wat uw kans op schadevergoeding is. Informeer hiernaar, we helpen u graag.
Uw persoonlijk herstel is belangrijk en kost u al veel tijd en energie. Laat het regelen van uw letselschade daarom aan een letselschadespecialist over. Stipt letselschade helpt u graag. Wij behartigen uw belangen en nemen u zorgen uit handen. Een letselschade claimen is namelijk een ingewikkeld proces. Juridische aansprakelijkheid, inventarisatie van schadeposten en de verhaalsmogelijkheid op de andere partij spelen onder meer een rol.
Onze experts hebben uitgebreide vakkennis en ervaring. In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen wij u graag wat de mogelijkheden voor u zijn. Bel direct met een van onze experts op 0113 – 405062 of vul het contactformulier in.